Această mireasă a devenit celebră în toată ţara după ce a rămas cu „frumuseţea goală” în faţa nuntaşilor

Ionuţ Cataramă   
în Monden
30/12/2016, 11:03
Această mireasă a devenit celebră în toată ţara după ce a rămas cu „frumuseţea goală” în faţa nuntaşilor GALERIE FOTO

Nunta este un moment special, despre care se spune că femeile îl pregătesc încă de la cele mai fragede vîrste. Toate îşi imaginează că lucrurile vor decurge perfect. Doar că nu de fiecare dată planul de acasă se potriveşte cu acela de la… restaurant.

Problemele pornesc, de foarte multe ori, de la alegerea rochiei. Dornice să îşi pună formele în valoare, unele mirese aleg ţinute prea îndrăzneţe. Iar apoi, în nebunia nunţii, îşi dau seama. Cînd e prea tîrziu, desigur.

Alteori, invitaţii sînt cei care strică tot. Consumul de alcool face de multe ori ca unii dintre invitaţi să ajungă să facă tot felul de gesturi, la care nimeni nu s-ar fi gîndit. Fotografii neinspiraţi îţi pot strica nunta în moduri în care nici nu te aştepţi, la fel cum se întîmplă cînd în cadru apar tot felul de persoane care… să zicem doar nu ar fi trebuit să apară.

Există, totuşi, o consolare pentru miresele care o păţesc. Se întîmplă şi pe covorul roşu! Au păţit-o inclusiv vedete de primă mînă, iar pentru cine nu crede… avem dovada.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×