Accidentare teribilă, la Asia Express. Echipa medicală a intervenit urgent pentru Oase

Scene neplăcute pentru un concurent de la Asia Express, show-ul cu care Antena 1 își propune să cucerească audiențele în această primăvară. Este vorba despre Oase, coechipierul și prietenul lui CRBL, care a suferit o accidentare teribilă.

Oase s-a accidentat în timpul unei probe la Asia Express

Cea de-a șaptea etapă a concursului Asia Express aduce momente tensionate, dar și o serie de probe extrem de dificile. Concurenții vor fi puși la grea încercare,  fiind nevoiți  să lupte chiar și cu prețul unei accidentări, pentru a merge mai departe.

Este și cazul lui Oase, căruia o accidentare suferită la picior îi va pune probleme în drumul către Mumbai, punctul final al competiției. Colegul de echipă al lui CRBL s-a prăbușit la pământ, chiar în timpul unei probe, având nevoie de îngrijiri medicale.

Ce a spus Oase după accidentarea dureroasă

Când am încercat să îndrept laba piciorului, aia a fost. M-a lovit o durere incredibilă. După mi-am dat seama că m-am lovit și la cap”, a povestit Oase, referitor la accidentarea dureroasă pe care a suferit-o în timpul concursului.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu CRBL, acum că îndrăgitul cântăreț a rămas fără sprijinul bunui său prieten și coleg de echipă. „Drumul meu spre casă începe să se întrevadă”, a mărturisit acesta, vizibil îngrijorat.

CRBL a rămas fără prietenul și coechipierul său, Oase

Cine este Oase, partenerul lui CRBL din Asia Express

Oase, pe numele său real Ionuț Dongo, a intrat în competiția Asia Express, alături de bunul său prieten, CRBL. Se declară unul dintre cei mai înfocați promoteri ai fenomenului kendama, fiind chiar organizatorul unei astfel de tabere pentru copii din România.

Pe Oase și CRBL, nu îi leagă doar pasiunea pentru kendama, ci și o prietenie sinceră, care a luat naștere prin dans. „Când dansam breakdance la școala lui CRBL, care nu mă lua la niciun job, aveam foarte mare mobilitate și oamenii îmi spuneau că nu am oase. Și de acolo numele. Îmi plac foarte mult gogoșarii și gogonelele” , a declarat Oase.

 

Taguri: Asia Express