Accident teribil în București. Un bărbat a murit, după ce a fost împins de un om al străzii în faţa unui tramvai

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
01/02/2019, 16:49
Accident teribil în București. Un bărbat a murit, după ce a fost împins de un om al străzii în faţa unui tramvai GALERIE FOTO
Un bărbat a murit după ce a fost împins în fața tramvaiului 25

Un bărbat a murit, după ce a fost împins de un om al străzii în faţa unui tramvai. Accidentul s-a petrecut în Capitală, pe șoseaua Progresul, iar traficul în zonă a fost deviat. STB a introdus o linie de autobuz care să preia călătorii.

Accidentul teribil s-a petrecut pe șoseaua Progresul din București, la Răzoare. Un bărbat de 54 de ani a fost împins de un om al străzii în fața tramvaiului 25, care se apropia de stație. Totul s-a întâmplat atât de repede încât vatmanul nu a mai avut timp să frâneze și să oprească tramvaiul, iar bărbatul a fost lovit în plin și a murit aproape imediat.

Accidentul s-a produs pe șoseaua Progresul, la Răzoare
Accidentul s-a produs pe șoseaua Progresul, la Răzoare

Bărbatul a murit după ce a fost împins în fața tramvaiului 25

La fața locului au sosit imediat polițiștii și echipajele de intervenție, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru bărbatul de 54 de ani. Andrei Creci, directorul STB, a anunțat că a fost introdusă o linie de autobuz care să preia călătorii de pe linia 25, iar traficul rutier în zonă a fost deviat. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care omul străzii a comis gestul teribil.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×