Accident teribil în Braşov. Un TIR cu 20 de tone de parchet s-a răsturnat peste o maşină

Claudia Mîţoi    George Heisu   
în Hotnews
29/10/2017, 09:00
Accident teribil în Braşov. Un TIR cu 20 de tone de parchet s-a răsturnat peste o maşină

O tânără de 18 ani, elevă în clasa a XI-a, şi tatăl acesteia şi-au pierdut viaţa într-un accident produs sâmbătă după-amiază pe DN 1, la Persani, în judeţul Brasov, unde un TIR încărcat cu parchet s-a răsturnat peste un autoturism.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, în urma accidentului doar cele două persoane aflate în autoturismul prins sub autotren şi-au pierdut viaţa. Tânăra era elevă în clasa a XII-a la Colegiul „Radu Negru” din Făgăraş. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Încă un accident, în aceeaşi localitate

Traficul în zona producerii accidentului a fost reluat complet sâmbătă seară, după aproximativ cinci ore de blocaj, după ce autotrenul, încărcat cu nu mai puţin de 20 de tone de parchet a fost ridicat.

Ciudat este faptul că, în aceeaşi localitate, s-a mai produs sâmbătă după-amiază un accident, pe DN 1, în care o maşină a ieşit de pe şosea şi s-a răsturnat pe marginea drumului, din cauza vitezei şi a şoselei umede, iar două persoane au fost rănite.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×