BREAKING Accident cu 3 morţi şi 8 răniţi, lângă Medgidia! A fost activat planul roşu de intervenţie GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
28/09/2017, 15:48
BREAKING Accident cu 3 morţi şi 8 răniţi, lângă Medgidia! A fost activat planul roşu de intervenţie GALERIE FOTO GALERIE FOTO

UPDATE: Pasagerul în comă, din autoturismul în care ceilalţi trei ocupanţi au muri, este jandarm la Detaşamentul de Jandarmi din Medgidia. Colegii încearcă acum să îl ajute prin donarea de sânge.

Un accident grav s-a produs joi, 28 septembrie, între un autobuz şi un autoturism. Patru persoane au fost încarcerate în autoturism. Trei dintre acestea au decedat, iar cea de-a patra, în comă, a fost preluată de elicopterul SMURD. Alte şapte persoane au fost rănite, anunţă  Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Accident rutier Medgidia! Patru persoane încarcerate

Trei victime ale accidentului au fost transportate la spitalul din Medgidia. În autocar se aflau nouă persoane: opt călători şi şoferul.  La locul accidentului au fost direcţionate şase ambulanţe SMURD, 11 ambulanţe SAJ, Descarcerarea, o autospecială transport persoane şi victime multiple, o autospecială de stiingere cu modul de descarcerare.

La faţa locului s-au deplasat 6 echipaje de ambulanţă, un echipaj SMURD şi un elicopter SMURD. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a activat planul roşu de intervenţii Accidentul s-a produs pe DJ 222 între localităţile Medgidia şi Cuza Vodă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×