Poliţist spulberat de TIR pe Autostrada A1! Tânărul de 25 de ani ajuta un şofer!

Filon Stan   
în Hotnews
12/09/2017, 11:17
Poliţist spulberat de TIR pe Autostrada A1! Tânărul de 25 de ani ajuta un şofer!

Accident cumplit pe autostrada A1! Un poliţist în vârstă de doar 25 de ani se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost lovit de un TIR. Omul legii a fost proiectat într-un parapet, pe banda de urgenţă a Autostrăzii, în zona localităţii Aciliu.

Se pare că agentul s-a oprit pentru a ajuta un şofer care a solicitat informaţii. În acel moment, a fost acroşat de TIR. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Accidentul rutier a blocat traficul

„Circulaţia rutieră este oprită pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, pe sensul de mers către Deva, între kilometri 274 şi 275, în zona localităţii Aciliu, din cauza unui incident rutier în care un poliţist coborât pe banda de urgenţă din echipajul pe care-l conducea a fost acroşat de un tir într-un parapet aflat în afara părţii carosabile. În urma evenimentului poliţistul a fost rănit grav, urmând a fi transportat de urgenţă la spital. Traficul este deviat pe DN1, între kilometri 270 (localitatea Sălişte, judeţul Sibiu) şi 292 (localitatea Cunţa, judeţul Alba)”, potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţistul a fost preluat de un elicopter SMURD, pentru a fi transportat la spital, conform presei sibiene. Tânărul, care ar fi de loc din Mediaş, a suferit multiple fracturi şi era inconştient.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×