Accident rutier grav în judeţul Neamţ. A fost activat planul roşu de intervenţie

Razvan Nicolae   
în Hotnews
12/10/2017, 09:10
Accident rutier grav în judeţul Neamţ. A fost activat planul roşu de intervenţie

Autorităţile din judeţul Neamţ au pus în aplicare, joi dimineaţă, Planul roşu de intervenţie în urma unui accident rutier. Un camion şi un microbuz de persoane s-au ciocnit frontal în localitatea Petru-Vodă din comuna Poiana Teiului, judeţul Neamţ.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a cel puţin şase persoane, dintre care un copil. Un copil, o femeie şi patru bărbaţi din microbuz au suferit mai multe răni la nivelul feţei, iar la faţa locului s-au deplasat imediat ambulanţe SMURD de prim ajutor şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Trafic îngreunat în urma accidentului rutier

„Accidentul s-a soldat cu rănirea a şase persoane, din care un copil, o femeie şi patru bărbaţi cu leziuni şi escoriaţii la nivelul feţei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, Adrian Rotaru. De asemenea, la faţa locului s-a deplasat o autospecială de stingere a incendiilor de la ISU Neamţ.

Potrivit Centrului Infotrafic, în judeţul Neamţ, pe DN15B, în apropierea localităţii Petru-Vodă, traficul rutier se desfăşoara dirijat, printr-o parcare, din cauza accidentului. Una dintre persoanele rănite a refuzat să fie transportată la spital.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×