Nenorocire! O galerie de la Mina Lupeni s-a surpat! Trei mineri sunt daţi dispăruţi!

Filon Stan   
în Hotnews
06/10/2017, 00:04
Nenorocire! O galerie de la Mina Lupeni s-a surpat! Trei mineri sunt daţi dispăruţi!

Accident grav la Mina Lupeni! O galerie s-a surpat, iar trei mineri sunt daţi dispăruţi! La mina din judeţul Hunedoara au sosit salvatorii care urmează să dea de urma celor trei bărbaţi dispăruţi. Din primele informaţii, surparea a avut loc chiar când minerii îşi terminau tura. 14 mineri se aflau la faţa locului, însă după surpare, doar trei au ieşit la suprafaţă.

Trei dintre minerii care lucrau în adâncuri au fost prinşi de malul de pământ şi sunt daţi dispăruţi. Echipele de salvare intervin în acest moment la faţa locului în încercarea de a-i salva pe mineri. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Accident minier! Echipele de salvare sunt la faţa locului!

„A avut loc o surpare unde se pare că sunt prinşi 3 mineri. Nu ştim care este situaţia lor, sperăm din toată inima să fie în viaţă. S-a dat alarma, au venit echipele de salvare”, a mărturisit liderul de sindicat Darius Câmpean într-o intervenţie prin telefon la România TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×