Accident grav: O persoană a murit după ce a traversat neregulamentar. Cine este victima

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
26/07/2019, 08:18
Accident grav: O persoană a murit după ce a traversat neregulamentar. Cine este victima
Accident grav în Hunedoara. Sursa foto: adevărul.ro

Un grav accident a avut loc aseară în orașul Hunedoara, pe șoseaua spre Deva. O femeie în vârstă de 60 de ani care circula neregulamentar a fost lovită de o motocicletă și a murit pe loc, notează adevărul.ro. Bătrâna a fost acroșată de un motociclist care circula cu viteză deoarece femeia nu s-a asigurat că poate trece șoseaua, chiar dacă zona nu era dotată cu indicatoare ori cu semafoare pentru pietoni.

Accident grav în Hunedoara: Bătrână omorâtă de un motociclist

Femeia traversase printr-un loc nemarcat extrem de grăbită și nu s-a uitat în stânga sau în dreapta pentru a se asigura că nu vine nicio mașină. Motociclistul a ajuns și el la spital în urma impactului cu bătrâna. Polițiștii au fost sesizați imediat după accident, iar tânărul va da acum explicații în fața autorităților.

Tânărul va avea deschis, cel mai probabil, un dosar pentru ucidere din culpă. „Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată prin intermediul serviciului de urgenţă 112, cu privire la faptul că, pe DJ 687, km 9, la iesire din municipiul Hunedoara către municipiului Deva, a avut loc un accident de circulaţie”, transmite Poliția Hunedoara.

accident in hunedoara
Un motociclist a lovit mortal o femeie de 60 de ani. Sursa foto: adevărul.ro

Tânărul s-a ales cu un dosar de ucidere din culpă

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că un bărbat in vârstă de 31 de ani, din municipiul Hunedoara, in timp ce conducea o motocicletă, a surprins si accidentat mortal o persoană de sex feminin, care se afla angajată in traversarea drumului prin loc nemarcat si fara sa se asigure. Poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea datelor de stare civilă a persoanei decedate. In cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, mai transmit oamenii legii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×