Scene de coşmar în Suceava! Cinci persoane decedate într-un accident rutier

Vicentiu Dinescu   
în Hotnews
15/10/2017, 00:18
Scene de coşmar în Suceava! Cinci persoane decedate într-un accident rutier

Patru adulţi şi un copil în vârstă de şapte ani au murit, sâmbătă, într-un accident rutier produs pe DN 2 E în judeţul Suceava, în comuna Cornul Luncii, după ce două maşini s-au ciocnit. Alţi trei copii şi o femeie, care au fost răniţi în accident, au fost duşi iniţial la spitalul din Fălticeni de către echipajele care au intervenit la faţa locului, fiind apoi transferaţi la Suceava.

Traficul în zona accidentului este complet blocat. Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Suceava au precizat că accidentul s-a produs într-o zonă care nu este cunoscută ca fiind periculoasă. Cele două maşini circulau din sensuri opuse, iar la un moment dat, una dintre ele a pătruns pe contrasens, nu se ştie din ce motiv. Poliţiştii au deschis dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, dar ambii şoferi au decedat în accident. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Alte două accidente grave s-au produs astăzi

Un alt accident s-a produs astăzi pe Drumul Naţional 10 Buzău – Braşov, în localitatea Cislău în care au fost implicate două autoturisme. Cinci persoane au fost rănite, una fiind încarcerată. Cele două autoturisme s-au ciocnit frontal pe o porţiune de drum drept, cunoscută ca Lunca Cislăului. Patru ambulanţe au ajuns la locul accidentului pentru a acorda primul ajutor, iar poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului rutier.

Doi copii din Capitală care se pare că au traversat prin loc nepermis au fost surprinşi de o maşină care circula pe Bulevardul Iuliu Maniu şi au fost răniţi, în zona Apusului. Victimele au fost transportate la Spitalul Universitar şi la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”. Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, cei doi copii aveau 11 şi 15 ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×