Accident grav în Caraș-Severin. Patru mașini implicate, sunt mai multe victime. A fost activat Planul Roșu

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
09/11/2019, 20:33
Accident grav în Caraș-Severin. Patru mașini implicate, sunt mai multe victime. A fost activat Planul Roșu
Accident la Caransebeș, pe DN6, pe drumul care duce spre Timișoara *foto: ISU Caraș Severin

Un accident rutier grav s-a produs sâmbătă, 9 noiembrie, pe DN 6, la ieșirea din Caransebeș către Timișoara. Patru mașini au fost implicate în evenimentul rutier iar din această cauza a fost activat planul roșu de intervenție. La locul producerii incidentului rutier au venit de urgență două echipe de la descarcerări, două ambulanțe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și trei ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Accident grav în Caraș-Severin. A fost nevoie de activarea Planului Roșu de Intervenție

„Pentru eficientizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale de la fața locului”, au transmis reprezentanții ISU Caraș-Severin. Din totalul celor 12 persoane implicate, doar patru au avut însă nevoie de îngrijiri medicale. Acestea sunt conștiente și nu prezintă afecțiuni grave, astfel fiind în afara oricărui pericol.

Nu a fost singurul accident din zouă în ultimele zile. Joi, 7 noiembrie, sase persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs în zona Plugova. Una dintre victime,a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș a fost imediat transferată cu o ambulanță la Timișoara.

Accidentul s-a produs pe DN 6, pe Dealul Cieregău în afara localității Plugova. În timp ce un bărbat de 23 de ani conducea un autoturism din direcția Caransebeș către Orșova, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, într-o curbă deosebit de periculoasă derapând și pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autovehicul care circula regulamentar din sens opus, condus de un bărbat de 34 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×