Accident grav în Buftea! Un şofer băut a provocat moartea unui copil!

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
26/05/2018, 11:49
Accident grav în Buftea! Un şofer băut a provocat moartea unui copil!
Accident grav în Buftea. Un şofer băut a intrat cu maşina pe contrasens. În urma impactului, un copil a decedat.

Clipe de groază în apropiere de Bucureşti. Accident grav în Buftea! Un şofer băut a provocat decesul unui copil, vineri noaptea, după ce a intrat cu maşina pe contrasens.

Bărbatul a pierdut controlul volanului şi autoturismul pe care îl conducea s-a lovit frontal cu un autovehicul care circula regulamentar, anunţă libertatea.ro. În urma impactului, un copil şi-a pierdut viaţa, iar alte cinci persoane au fost rănite.

Accident grav în Buftea! Un alt copil e rănit!

În autoturismul condus de şoferul băut se aflau două persoane adulte, care au fost descarcerate şi duse la spital, conducătorul la Spitalul Floreasca, iar pasagerul la Spitalul Elias. În automobil se aflau pe bancheta din spate doi copii. Aceştia au fost proiectaţi în afara maşinii, fiind găsiţi la câţiva metri de locul accidentului. Din păcate, pentru unul dintre aceştia nu s-a mai putut face absolut nimic.

În maşina care circula regulamentar şi care a fost izbită frontal se găseau două femei, de 46 şi de 24 de ani. Ele au fost duse la spital şi viaţa nu le este pusă în pericol în acest moment.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×