Accident rutier la Năvodari! Doi fotbalişti, implicaţi

Mirela Apostol  
înHotnews
25/09/2017, 00:00
Accident rutier la Năvodari! Doi fotbalişti, implicaţi

Un accident rutier a avut loc pe DN 3, între localităţile Viişoara şi Pietreni, după ce un autoturism în care se aflau patru oameni din Năvodari s-a răsturnat.

Şoferul autovehiculului a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat cu ea pe câmp. Autorităţile au intervenit de urgenţă, iar un elicopter a venit la faţa locului pentru a transporta la Spitalul Judeţean una dintre persoanele rănite. Doi dintre aceştia au primit îngrijirile medicale în ambulanţa, iar a patra persoană se afla în afara oricărui pericol.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Accident fotbalisti in Navodari

Dintre cei patru tineri, doi sunt fotbalişti la echipa de Liga a-4-a C.S. Năvodari. Tinerii se îndreptau către Carvăn, judeţul Constanţa, unde este programat meciul CS Lipniţa Carvăn – CS Năvodari: „Ei veneau să vadă meciul, nu erau în lot. Unul era suspendat, unul accidentat. N-au nimic, sunt pe picioarele lor“, a declarat Constantin Funda, antrenor principal la CS Năvodari.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×