Accident feroviar cu 30 de victime în Elveţia! În tren se aflau 100 de pasageri!

Filon Stan   
în Hotnews
11/09/2017, 17:46
Accident feroviar cu 30 de victime în Elveţia! În tren se aflau 100 de pasageri!

Treizeci de persoane au fost rănite luni într-un accident de tren în gara din oraşul Andermatt, în centrul Elveţiei, a anunţat poliţia de canton, potrivit AFP. „Niciun rănit nu este în pericol să îşi piardă viaţa”, a precizat pentru AFP o purtătoare de cuvânt a poliţiei din cantonul Uri.

Accidentul s-a produs cu puţin timp înainte de prânz, în timpul unei manevre a unui tren al companiei regionale Matterhorn-Gotthard-Bahn, care era format dintr-o locomotivă şi cinci vagoane şi care transporta circa 100 de pasageri. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Accident feroviar în Elveţia! Cum s-a petrecut accidentul

Manevra consta în a deplasa pe o şină paralelă locomotiva, aflată la capătul trenului, pentru a o plasa în faţa trenului. Nu au fost oferite deocamdată informaţii privind gravitatea rănilor sau amploarea pagubelor.

Poliţia cantonală, precum şi Serviciul Elveţian de Anchetă privind Securitatea (SESE) au deschis o investigaţie pentru a stabili circumstanţele accidentului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×