Autobuz cu 50 de persoane, implicat într-un accident rutier la Ploieşti! Victima nu a avut nicio şansă! FOTO

Filon Stan   
în Hotnews
05/09/2017, 00:06
Autobuz cu 50 de persoane, implicat într-un accident rutier la Ploieşti! Victima nu a avut nicio şansă! FOTO GALERIE FOTO

Accident rutier grav în Ploieşti! O femeie a fost internată la Spitalul de Urgenţă, în comă, după ce maşina în care se afla a intrat într-un autobuz în care se aflau 50 de persoane! Vezi mai multe imagini sus, in GALERIE FOTO

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, din primele cercetări efectuate la faţa locului, se pare că şoferul autoturismului nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autocar. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Accident rutier în Ploiesti! Femeia rănită are traumatism cranio-cerebral grav

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, George Duţă, a precizat că în autocar se aflau 50 de persoane, dar niciuna nu a fost rănită în urma accidentului rutier. Trei dintre acestea au suferit însă atacuri de panică, dar au refuzat transportul la spital, scrie agerpres.ro.

În schimb, o femeie de 53 de ani care se afla în maşină este în comă. Aceasta are traumatism cranio-cerebral grav şi traumatisme abdominal şi toracic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×