A vrut sa producă un carnagiu! Un bărbat a vrut să intre cu mașina în 200 de oameni

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
10/06/2018, 12:58
A vrut sa producă un carnagiu! Un bărbat a vrut să intre cu mașina în 200 de oameni

A vrut sa producă un carnagiu! Un bărbat a vrut să intre cu mașina în 200 de oameni – Un român a accelarat și a încercat să intre cu mașina în 200 de români, într-un parc din Milano. În Volvo se aflau alți doi conaționali. Șoferul autoturismului înmatriculat în Bulgaria a fost arestat, iar ceilalți doi bărbați au reușit să fugă și sunt în prezent căutați de Poliție.

Incidentul a avut loc sâmbătă (9 iunie), la ora 13:30. 200 de români de etnie romă, între care foarte multe femei cu copii, s-au adunat în parcul Apuli, din Milano. O mașină a intrat pe trotuar, a accelerat și s-a năpustit asupra celor aflați pe iarbă, potrivit observator.tv. Era cât pe ce să se transforme într-o adevărată tragedie. Din fericire, roţile s-au blocat în parcelele de flori şi cei vizaţi de atac s-au putut feri. Maşina s-a oprit apoi şi cei trei români din ea au fost atacaţi cu furie de cei pe care încercaseră să îi lovească cu maşina.

Polițiștii italieni au intervenit rapid cu 10 mașini și două  echipaje de trupe speciale mobile. Şoferul autoturismului Volvo a fost arestat. A scăpat ușor, întrucât era cât pe ce să fie linșat de mulțimeaw furioasă.  Ceilalţi doi bărbaţi din maşină au reuşit să fugă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×