A murit Viorel Abrudan! Antrenorul avea 74 de ani

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
11/05/2018, 09:22
A murit Viorel Abrudan! Antrenorul avea 74 de ani
A murit Viorel Abrudan

Încă o figură foarte importantă pentru fotbalul românesc a dispărut dintre noi! Fostul antrenor al FC Bihor şi Înfrăţirea Oradea, Viorel Abrudan, a murit. El avea 74 de ani și a suferit un infarct, în urma căruia medicii nu au mai putut face nimic ca să-i repornească inima.

Anunţul trist a fost făcut de băiatul lui Viorel Abrudan. Tânărul a postat pe Facebook o poză în care apare o lumânare și un mesaj emoționant: „Tatăl meu, Viorel Abrudan, a plecat… Înmormântarea va avea loc mâine, 11 mai, ora 14:00, capela cimitirului din Sîntio”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

A murit Viorel Abrudan, poreclit ”Balaurul”

Viorel Abrudan era poreclit de jucători „Balaurul”, datorită accentului pe care îl punea în antrenamente și, mai ales, în cantonamente, pe pregătirea fizică. „Fotbalul se poate juca de către cei care aleargă și pun osul la minge!”, spunea regretatul antrenor, conform bihorpenet.ro. Decesul lui Viorel Abrudan vine la doar câteva săptămâni după ce un alt antrenor al FC Bihor, Alexandru Gergely, a murit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×