BREAKING NEWS! Ionela Prodan a încetat din viaţă!

Raluca Ogaru   
in Reality show
16/04/2018, 21:16
BREAKING NEWS! Ionela Prodan a încetat din viaţă! GALERIE FOTO

Ionela Prodan a încetat din viaţă, în această seară, după o lungă suferinţă. Artista era internată la Spitalul Elias din Capiatală, unde a fost vegheată continuu de fetele ei.

Anunţul trist a fost făcut chiar de fiica Ionelei Prodan, impresara Anamaria Prodan, pe pagina de Facebook a acesteia. 

”TU NU AI MURIT! SI NU O VEI FACE VREODATĂ ! TU AI FOST ŞI VEI RĂMÂNE FORŢA VIEŢII MELE!!!TU EŞTI ICOANA VIEŢII MELE! ŞTIU CA ACOLO UNDE AI PLECAT, VEI CONDUCE CORUL ÎNGERILOR IAR VOCEA TA VA RĂSUNA MULT MAI TARE ŞI MAI FRUMOS IN TOT RAIUL ŞI IN INIMA MEA! DRUM BUN IUBIREA VIEŢII MELE!
 
Când viaţa greu te va ncerca
Şi n suflet teama ţi va ploua
Prieten drag, tu nu uita …
Speranţa moare ultima !
 
Nu te lasă încovoiat 
De drumul greu, întortocheat 
Ce soarta ţi l aşterne n fata 
Nu i fa pe plac la şugubeaţă !
 
Ridica fruntea către cer
Doar DUMNEZEU nu i efemer 
In rest toate sunt trecătoare 
Pe a omului vieţii cărare!
 
Om ireprosabil, om pur si minunat, om bun si simplu, om incarcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fara egal, de o bunatate si o simplitate incredibila. Ai sadit in inimile romanilor clipe de neuitat si i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabila. Ai avut un har nepereche si ai reusit, astfel, sa faci o intreaga lume sa te iubeasca si sa te respecte. Pentru noi ai fost cea mai buna mama, pentru poporul roman ai fost bun national! In inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodata! Ai fost, esti si vei ramane ingerul nostru pazitor! Te iubim si te vom iubi mereu!
Mama noastra, artistul preferat al dumneavoastra! Putem plange, stiind ca a plecat, sau putem zambi, stiind ca a trait cu adevarat!”, a scris Anamaria Prodan.
 
Întreaga ţară este şocată de vestea care a venit, în urmă cu puţin timp. Ionela Prodan (n. 6 octombrie 1947) a fost o solistă din Oltenia, precum şi mama jurnalistei şi impresarei de fotbal Anamaria Prodan. A interpretat cântece şi în duet cu Ion Dolănescu. Preşedintele României Ion Iliescu i-a conferit artistei Ionela Prodan la 29 noiembrie 2002 Crucea naţională Serviciul Credincios clasa a III-a, „pentru crearea şi transmiterea cu talent şi dăruire a unor opere literare semnificative pentru civilizaţia românească şi universală”. 

Ştirea MOMENTULUI

Ozana Barabancea, sexy printre așternuturi! Cum s-a pozat vedeta, după ce a slăbit și s-a operat

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.