A murit Ileana Constantinescu! Cine a găsit trupul neînsuflețit!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
24/05/2018, 15:43
A murit Ileana Constantinescu! Cine a găsit trupul neînsuflețit! GALERIE FOTO
Ionut Dolanescu este cel care a gasit-o fara suflare pe artista

Doliu în lumea artistică românească! Ileana Constantinescu a fost găsită moartă în casă. Medicii au spus că decesul s-a produs cu cel puțin 12 ore în urmă. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Îndrăgita artistă ar fi împlinit pe data de 30 mai vârsta de 89 de ani. Primul care a ajuns la fața locului a fost prietenul și vecinul Ilenei Constantinescu, Ionuț Dolănescu.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

 Ileana Constantinescu a murit la vârsta de 89 de ani

”Era nelipsită din casa tatălui meu. Ea m-a înscris la liceul de muzică, apoi la conservator. Acum s-a dus lângă bunul ei prieten, tatăl meu, Ion Dolănescu. Tiberiu Ceia m-a sunat și mi-a spus că Ileana Constantinescu nu răspunde la telefon și să merg să verific, deoarece ei doi vorbeau la telefon în fiecare dimineață. Am chemat ambulanța, dar medicii au spus că a murit de cel puțin 12 ore. I-am sunat pe nepoții domniei sale și aștept acum să sosească. Rămâne marea doamnă a cântecului muntenesc, după cum o numea tatăl meu”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×