A murit Alexandru Vișinescu! Torționarul împlinise 93 de ani în septembrie

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
05/11/2018, 15:05
A murit Alexandru Vișinescu! Torționarul împlinise 93 de ani în septembrie
A murit Alexandru Vișinescu! Torționarul împlinise 93 de ani în septembrie

A murit Alexandru Vișinescu! Torționarul împlinise 93 de ani în septembrie, în pușcărie. Vișinescu a fost operat de urgentă în urmă cu aproximativ o lună, pe 6 octombrie, la Spitalul „Bagdasar-Arseni. „A căzut în cameră, a leşinat, adică şi-a pierdut cunoştinţa. A fost dus la spital. Preventiv spus ar putea fi un atac vascular, iar la investigaţiile medicale s-a constat că are traumatisme la zona costală. Nu este clar dacă traumatismele coastei sunt de la cădere sau să fi fost lovit. Nu prea cred să fi fost lovit pentru că era internat la Spitalul Penitenciarului Jilava, nu într-o celulă din închisoare. (…) Nu ştiu să se fi deschis anchetă, aşteaptăm ancheta medicală. Omul a căzut că e bătrân şi fraged”, a spus Sorin Dumitrascu, preşedintele Federatiei Sindicatelor din Penitenciare, pentru MEDIAFAX.

Alexandru Vișinescu a decedat

Torționarul Alexandru Vișinescu a stat internat în spital aproximativ trei săptămâni, după intervenția chirurgicală pe care o suferise.

„Deţinutul internat la secţia de chirurgie e într-o stare generală bună, fireşte raportată la vârsta lui, la intervenţia chirurgicală suferită şi la starea postoperatorie. Stă mult în pat, nu se deplasează, dar atunci când trebuie să o facă pentru a merge la baie, de exemplu, este ajutat de brancardierii şi de infirmierii spitalului Rahova. Când chirurgii vor considera, deţinutul Vişinescu va fi transferat din nou la Penitenciarul Spital Jilava”, declarau din penitenciar pentru libertatea.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×