Un şofer din Galaţi a găsit un tânăr care mergea pe marginea drumului zgribulit. Când l-a luat în maşină şi a început să îşi spună povestea, a rămas împietrit

în Poze haioase
07/03/2018, 17:00
Un şofer din Galaţi a găsit un tânăr care mergea pe marginea drumului zgribulit. Când l-a luat în maşină şi a început să îşi spună povestea, a rămas împietrit
Totul s-a întâmplat în momentul în care, aflat la volanul maşinii sale, şoferul a oprit şi a luat un tânăr zgribulit, de pe marginea drumului. Marcat, bărbatul a început să filmeze totul, iar imaginile au ajuns rapid pe pagina sa de Facebook.
Joi în jurul prânzului în drumul meu către Braila, la semaforul de la Auschan am văzut un băiat zgribulit ce făcea cu mâna maşinilor ce mergeau spre Brăila. Menţionez că era foarte frig, bătea vântul şi mi s-a făcut mila de el şi am oprit. După ce s-a dezgheţat mi-a mărturisit că îl ustură foarte tare şi am observat că avea degetele aproape degerate.
În urma discuţiilor cu el am aflat că era plecat de la o fermă din judeţul Tulcea unde a muncit la sere şi la oi, loc în care a ajuns adus de propietarii fermei ce l-au luat de acasă cu promisiunea a 300 ron lunar. Băiatul era de 2 zile plecat fără bani şi tot de 2 zile era nemâncat.
Era în pragul leşinului. Tot de la el am aflat că părinţii lui l-au părăsit acum 2 ani şi el a rămas singurul sprijin pentru cele două surori gemene în vârstă de 10 ani rămase acasă şi bunica acestuia ce are pareză. Nu era îngrijorat de degerăturile lui, ci mai mult de faptul că va ajunge acasă fără o bucată de pâine pentru surori şi bunică.
Povestea lui deşi pare ireală am crezut-o. Avea hainele cârpite şi mirosea puternic a oaie. L-am ajutat cu ce-am putut şi am hotărât să îi fac publică povestea (cu acordul lui) în speranţa că oameni cu inimă vor încerca să îl ajute cu hăinuţe sau mâncare şi pe surorile acestuia în vârsta de 10 ani ce merg la şcoala! Vă fac şi vouă cunoştinţă cu el aşa cum m-am priceput eu mai bine!„, este mesajul postat de gălăţean pe Facebook.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×