A început sesiunea specială a examenului naţional de Bacalaureat 2018

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
14/05/2018, 10:49
A început sesiunea specială a examenului naţional de Bacalaureat 2018
Sesiunea specială a examenului naţional de Bacalaureat 2018 a inceput pentru olimpici

A început examenul de Bacalaureat! Cei care trec prin focurile examenului maturității sunt însă absolvenţii de liceu care vor reprezenta România atât la olimpiadele internaţionale pe discipline, cât şi la diverse competiţii sportive europene sau mondiale. Aceștia susțin sesiunea specială între 14 și 24 mai.

Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei, pe 14-15 mai va avea loc evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română/limba maternă, pe 16 mai se va desfăşura examenul la limba străină, iar în perioada 17-18 mai va avea loc evaluarea competenţelor digitale.

Sesiunea specială a examenului naţional de Bacalaureat 2018 are loc la Ploiești

Probele scrise au următorul calendar: pe 21 mai va avea loc examenul la Limba şi literatura română, pe 22 mai se va desfăşura proba obligatorie a profilului, pe 23 mai proba la alegere a specializării, iar pe 24 mai va avea loc examenul la limba şi literatura maternă. Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 24 mai. Pentru susţinerea examenului în această sesiune sunt eligibili 148 de elevi din clasa a XII-a, iar examenul are loc la Liceul Mihai Viteazul din Ploiești.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×