A fost bătută cu bestialitate de iubit

Maria Cristina  
înStiri mondene
01/06/2018, 21:14
A fost bătută cu bestialitate de iubitGALERIE FOTO
Peste 24 de ore a stat sub teroarea iubitului

A fost bătută cu bestialitate de iubit – Un model celebru din Regatul Unit abia s-a putut salva din mâinile iubitului său. Acesta a bătut-o cu bestialitate și a sechestrat-o după o criză de mânie apărută după ce a citit un mesaj în telefonul ei.

Peste 24 de ore a stat sub teroarea iubitului

Aproximativ 24 de ore a durat coșmarul vedetei, care s-a ales cu capul spart, hemoragie intracraniană, iar un nerv optic a fost distrus pentru totdeauna. În cadrul unui interviu, fotomodelul a mărturisit că ar fi murit dacă nu ar fi trimis pe ascuns un selfie unui prieten.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Martha Dolak, un model cunoscut din Londra, a povestit că Michael Goodwin, fostul iubit, a devenit furios după ce a citit un mesaj pe telefonul ei în care un prieten îi cerea să-l părăsească urgent pe tânărul de 30 de ani. Totul s-a întâmplat în octombrie 2017, dar abia acum a avut curajul să își facă publică trauma, scriu jurnaliștii de la The Mirror.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×