Mânca la restaurant, dar se simţea privit. I-a invitat la masă, dar nu se aştepta să primească o asemenea notă de plată!

Filon Stan   
în Hotnews
17/10/2017, 10:31
Mânca la restaurant, dar se simţea privit. I-a invitat la masă, dar nu se aştepta să primească o asemenea notă de plată!

O poveste impresionantă care demonstrează că oamenii nu şi-au pierdut încă umanitatea vine din India, unde un bărbat aflat în delegaţie mers la un restaurant din apropierea hotelului în care era cazat. Acesta nu avea de unde să ştie ce i se va întâmpla în acea seară.

Bărbatul s-a uitat câteva minute pe menu, apoi s-a decis ce va mânca în acea seară. Ospătarul a venit, comanda a fost luată, iar bucatele au fost aduse pe masă. După o zi de muncă, bărbatul era înfometat. Nu a stat pe gânduri şi a început să se bucure de mâncarea preferată. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

A ajutat doi copii nevoiaşi, dar gestul lui nu a trecut neobservat

În timp ce mânca la masă, Kumae Akhilesh a observat că cineva îl privea de dincolo de geam. Când s-a uitat a observat că era vorba despre un băieţel sărman. Bărbatul l-a invitat înauntru, iar acesta a intrat în restaurant însoţit de sora lui.

Văzând atâtea bunătăţi pe masă, copiii au început să mănânce cu pofta, mai ales că micuţii erau flămânzi. După ce au mâncat tot la îndrumarea lui Kumar, copiii au plecat din restaurant. Când să achite nota de plată, Kumar a avut parte însă de o surpriză. Chelnerul i-a adus în loc de bonul fiscal, un bileţel pe care scria: “Nu avem o casa de marcat pe care sa batem generozitatea. Să ai parte numai de bine”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×