De ce afecțiune suferă fiul lui Dan Capatos. A vorbit chiar el despre Andrei

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
24/02/2019, 16:25
De ce afecțiune suferă fiul lui Dan Capatos. A vorbit chiar el despre Andrei GALERIE FOTO
De ce afecțiune suferă Andrei, fiul lui Dan Capatos

Dan Capatos a vorbit despre fiul lui, Andrei, care suferă de o afecțiune moștenită pe linie paternă. Fiul prezentatorului de la Antena 1 are o valoare a colesterolului mai mare și pentru că până la vârsta de 12 ani nu se poate interveni cu medicamente, tatăl său l-a dus să facă sport. Dan Capatos susține că antrenamentele pe care le face fiul lui sunt foarte dure.

„Andrei ştie ce face tati. Ştie şi prostiile pe care le-a făcut tati pe la TV. Generaţia aceasta este la curent cu tot ce se întâmplă acum sau ce s-a întâmplat. El doarme mare parte din timp când am eu emisiune. (…) El este un băieţel normal pentru vârsta lui. Este cuminte, cu cele mai bune note posibile, face sport. Cât n-am făcut eu toată viaţă, el a făcut în primii opt ani. L-am dat de la opt luni la înot şi până la şapte ani a învăţat toate stilurile şi s-a plictisit. L-am dat şi la un sport de echipă, la fotbal şi dintr-un alt motiv”, a declarat Dan Capatos.

De ce afecțiune suferă Andrei, fiul lui Dan Capatos

Andrei, fiul lui Dan Capatos, suferă de o afecțiune moștenită de la tatăl său. Prezentatorul de la Antena 1 a oferit câteva detalii în legătură cu afecțiunea de care suferă fiul său.

Dan Capatos, alături de soția lui
Dan Capatos, alături de soția lui

„A moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire. Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută. De când face fotbal de trei ori pe săptămână, la modul profesionist, e legitimat la Dinamo, joacă în campionatul grupei lui. Antrenamentele sunt dure, are luni, miercuri şi vineri, iar meciuri sâmbătă şi duminică. E legitimat. Astăzi a făcut vizita medicală. Totul se face profesionist”, a spus Capatos.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×