Ce avere are Monica Tatoiu! Banii sunt în conturi în țară și în străinătate! Suma fabuloasă

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
23/02/2019, 16:25
Ce avere are Monica Tatoiu! Banii sunt în conturi în țară și în străinătate! Suma fabuloasă GALERIE FOTO
Monica Tatoiu, avere colosală!

Monica Tatoiu, avere imensă! Sumele pe care le câștiga au crescut considerabil după ce a renunțat definitiv la cariera pe care o avea în politică. Averea acesteia provine din comercializarea de produse cosmetice dintre finele anilor 1990 și începutul anilor 2000. După afacerea în cauză, s-a gândit să se implice în spațiul politic, așa că… zis și făcut!

Monica Tatoiu a candidat în anul 2004 la alegerile la Primăria Bucureștiului, din partea Partidului Umanist Român. Din păcate, nu a avut foarte mare succes. Traian Băsescu a avut atunci câștig de cauză, cu nu mai puțin de 54,95%. Conform declarației sale de atunci, Tatoiu deținea acțiuni de peste un milion de euro din cadrul unie firme a cărui director era.

Monica Tatoiu, avere impresionantă!

În 2004, potrivit declarației de avere a acesteia, avea depozite de peste 325.000 de euro, alături de creante de aproximativ de 150.000 de euro. “Am patru milioane de euro in conturi bancare in Romania, doua milioane de euro valoreaza casa in care locuiesc, plus actiunile de la Stockholm”, a spus Tatoiu. “Am avut un salariu de 10.000 de euro. Am muncit mult şi am făcut banii cu greu. Mi-am uitat şi copilul sub birou. De aceea, nu arunc cu banii.

Monica Tatoiu, avere impresionantă!
Monica Tatoiu, avere impresionantă! Vedeta își ține banii bine, în conturi în țară și în străinătate

Nu stau la hoteluri de cinci stele şi nu mănănc la restaurante de fiţe. La noi, inspectorii ar închide acele localuri, care fac grătar în uşa toaletei. Am maşină de 14.000 de euro, nu de 50.000, pentru că tot acolo mă duc cu ea, la piaţă! Cumpăr bilete de avion în avans, cu discount de 60 la sută. Acum am o pensie de 9.700 de lei. Şi când eram profesoară de matematică, eu câştigam bine. Făceam meditaţii. Luam cam 1000 de dolari. Din primul meu salariu mi-am luat un inel cu diamante de 1.300 de lei”, a mai precizat sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×