Șeful Poliției din Bacău, accident rutier cu mașina de serviciu, după ce a consumat alcool

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
13/01/2019, 16:55
Șeful Poliției din Bacău, accident rutier cu mașina de serviciu, după ce a consumat alcool GALERIE FOTO
Șeful Poliției din Bacău, accident rutier cu mașina de serviciu, după ce a consumat alcool

Șeful Poliției Locale din Bacău a provocat un accident rutier cu mașina de serviciu, sâmbătă după-amiază, pe una dintre străzile din Municipiu. Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz, după ce au depistat că bărbatul de 50 de ani a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Ar trebui să fie un exemplu pentru cetățeni, însă de multe ori oamenii legii comit fapte care nu le fac deloc cinste, demonstrând că legile sunt aplicate în unele cazuri doar pentru cei care nu se află sub protecția uniformei. Este și cazul lui Constantin Florin Ene, șeful Poliției Locale din Bacău, care a provocat un accident de circulație după ce a consumat alcool și s-a urcat la volanul mașinii sale.

Constantin Florin Ene, șeful Poliției Locale din Bacău
Constantin Florin Ene, șeful Poliției Locale din Bacău

Șeful Poliției Locale din Bacău a provocat un accident rutier cu mașina de serviciu. Polițiștii au descoperit că a consumat alcool

Polițiștii băcăuani au fost anunțați, sâmbătă, că un accident rutier s-a produs pe Calea Moinești și s-au îndreptat imediat la fața locului, unde au fost surprinși să constate că la volanul mașinii implicate în accident se afla chiar șeful Poliției Locale, Constantin Florin Ene. Aceștia l-au rugat să sufle în aparatul etilotest, rezultând că bărbatul a băut înainte să urce la volan. „Un şofer de 50 de ani din Bacău a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a părăsit partea carosabilă, ajungând într-un şanţ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bacău, Cătălina Creţu.

Mai grav este că polițistul nu se afla în mașina personală în momentul în care s-a produs accidentul, ci în cea de serviciu. Acesta avea o alcoolemie de 1,04 mg/litru alcool pur în aerul expirat, iar oamenii legii l-au condus la spital pentru a i se recolta și două mostre biologice de sânge. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×