Olguţa Vasilescu, atac la Klaus Iohannis, după ce a refuzat-o din nou la Transporturi

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
28/12/2018, 21:40
Olguţa Vasilescu, atac la Klaus Iohannis, după ce a refuzat-o din nou la Transporturi GALERIE FOTO
Olguţa Vasilescu a ieşit la atac după ce Klaus Iohannis a refuzat-o din nou la Ministerul Transporturilor

Klaus Iohannis a refuzat din nou propunerea venită din partea PSD în ceea ce priveşte conducerea Ministerului de Transporturi, despre care a oferit detalii premierul Viorica Dăncilă. Lia Olguţa Vasilescu a fost propusă de partidul lui Liviu Dragnea, însă şeful statului nu a vrut să audă de aşa ceva. Acum, aceasta iese la atac şi îl critică pe preşedintele Klaus Iohannis, despre care spune că se străduieşte să blocheze orice decizie sau propunere venită dinspre partidul PSD:

„Nu ştiu dacă este o interpretare greşită (a deciziei CCR – n.r.) sau i se pare, pur şi simplu, maculatură domnului Iohannis, ca să nu mă exprim mult mai plastic şi nu ştiu pe cine încurc şi eu, şi Mircea Drăghici să ajungem în aceste posturi. Pe domnul Iohannis, pe cineva din anturajul domnului Iohannis, pentru că este clar că nu există niciun motiv de legalitate, singura variantă în care ar putea să ne respingă.

Olguţa Vasilescu, atac la Klaus Iohannis, după ce a refuzat-o din nou la Transporturi

I se pare decizia Curţii Constituţionale simplă maculatură, altfel nu înţeleg de ce nu o pune de îndată în aplicare, aşa cum sună şi decizia Curţii. Am ajuns în situaţia în care preşedintele statului, care ne dă lecţii despre statul de drept, nu aplică o decizie a celei mai înalte instanţe din România.”

Klaus Iohannis alături de Viorica Dăncilă, în şedinţa de Guvern,
Klaus Iohannis alături de Viorica Dăncilă, în şedinţa de Guvern,

„Eu cred că doreşte neapărat să blocheze PSD-ul şi văd că a declanşat o vânătoare şi împotriva unor oameni pe care-i consideră probabil PSD-işti, dar nici poveste de aşa ceva, astfel nu-mi explic ce s-a întâmplat astăzi în ceea ce priveşte nominalizarea pentru Statul Major General. acolo legea este foarte clară. (…) O altă ilegalitate săvârşită de preşedintele Iohannis, o altă încălcare a Constituţiei României, pentru a câta oară? Cu certitudine cred că astăzi avem cu toţi dovada că preşedintele Klaus Iohannis nu dă doi bani pe Constituţia României, pe deciziile Curţii Constituţionale”, a declarat Olguţa Vasilescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×