Andreea Ibacka va naște în următoarele zile! Cum s-a pozat

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
10/11/2018, 15:40
Andreea Ibacka va naște în următoarele zile! Cum s-a pozat GALERIE FOTO
Andreea Ibacka urmează să nască!

Andreea Ibacka va naște în următoarele zile! Mesajul vedetei de pe conturile ei de socializare fiind chiar: ”Ultimele zile 2 în 1”. Iată cum s-a pozat! Mai este puțin și Andreea Ibacka va deveni cea mai fericită femeie de pe Pământ, aducând pe lume un copilaș. După o lună de la anunțul oficial al celor doi care a informat publicul că vor fi părinți, la scurt timp, Andreea a scris pe blog-ul ei și sexul copilașului. ”Fetiţă sau băieţel? O întrebare pe care în ultima vreme am auzit-o mai des ca «Bună ziua»! O curiozitate firească, până la urmă. Cu toate că variantele de răspuns ar fi intrat în vieţile noastre cu fix aceeaşi bucurie. Şi de ce să mai lungesc suspansul? O să avem o fetiţă”, a scris fericita mămică.

Pe data de 5 septembrie, vedeta a postat pe un cont de socializare o imagine alături de Cabral din ultima lor vacanță în doi. Aceștia, aflați în Malta, au decis să se bucure de soare, de ultimele peisaje și de puțină relaxare înainte ca furtuna de emoții să vină pe lume. În descrierea pozei, Andreea a inserat: ” Ultima vacanta in doi #vacation #stillsummer #september #family #pool #play #foolingaround #water #swimwear #smile #us #couple #sunnyday @cabralibacka”.

Pe data de 5 septembrie, vedeta a postat pe un cont de socializare o imagine alături de Cabral din ultima lor vacanță în doi. Aceștia, aflați în Malta, au decis să se bucure de soare, de ultimele peisaje și de puțină relaxare înainte ca furtuna de emoții să vină pe lume. În descrierea pozei, Andreea a inserat:
”Ultima lor vacanță în doi!”

 

Andreea Ibacka va naște în următoarele zile! ”Ultima vacanță în doi!”

Andreea Ibacka urmează să nască în următoarele zile! Mesajul vedeti de pe conturile ei de socializare fiind chiar ”Ultimele zile 2 în 1”
Imaginea postată de Andreea Ibacka pe contul ei de socializare

Comentariile celor care o admiră pe actriță au venit și ele. Toate îi doreau multă fericire și iubire veșnică. ”Va fi și mai frumos după, în 3. Veți fi mai motivați”, “Vine micuța, și cu ea, fericirea voastră maxima!! Sunteți frumosi!!!”, “Vă doresc iubire veșnică! Sunteți adorabili.”, “Frumoșilor ? sarcină ușoară! Pupici”, “Minunată destinație, am petrecut 50 de zile acolo vara asta… am ponturi de locuri minunate”, i-au scris internauții.  Vă reamintim că doar Andreea este la primul copil, căci Cabral mai are o fetiță, pe nume Inoke, din mariajul cu Luana Ibacka. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×