Speed Taxi își mărește tariful! Compania va ajunge la nivelul celorlalte societăți de taximetrie

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
12/10/2018, 09:04
Speed Taxi își mărește tariful! Compania va ajunge la nivelul celorlalte societăți de taximetrie
Speed taxi îți mărește tariful de la 1 noiembrie!

Speed Taxi își va majora tariful! Compania va ajunge în viitorul apropiat la nivelul celorlalte societăți de taximetrie. Potrivit wall-street.ro, Speed Taxi nu ar fi singura care a crescut prețul. Câteva societăți de taximetrie au ajuns acum la 1,99 de lei pe kilometru, iar altele vor crește prețul cursei de la 1 noiembrie 2018. Conform sursei citate mai sus, întreprinderile de acest gen care și-au majorat deja prețul încă de la începutul anului 2018, așteaptă etapa următoare, adică trecerea prețului din prezent la unul de doi lei pe kilometru.

Informațiile legate de creșterea prețului pe cursă sunt confirmate de directorului companiei de taximetri, Andrei Gafița. Acesta a susținut că din data de 1 noiembrie, se va trece de la 1,69 de lei pe kilometru la 1,99 lei pe kilometru. Însă, care sunt companiile care își păstrează tariful? Una dintre ele este Next Taxi care, din 2016, are același preț și anume: 1,77 lei/km. Societatea are două tipuri de tarife: cel în funcție de clasa auto, cu un preț de 1,99 lei pe kilometru, și cel care oferă clientului un standard ridicat prin calitate, cu un preț de 2,49 de lei pe kilometru.

Speed Taxi, mărire tarif! ””Dacă vor ridica toți la 1,99, am mai ridica și noi pe cel mai mare pe care-l avem”

Compania Speed Taxi creste tariful!
De la întâi noiembrie, Speed Taxi își va vări tariful!

O a doua companie care păstrează prețurile este Titan Taxi. Aceștia au tarife începând de la 1,69 lei/km, 1,99 lei/km și 2,29 lei/km, iar. Singura excepție este că, în a doua parte a zilei, șoferii își pot alege prețul cu care transportă clientul la adresa dorită.

De asemenea, directorul societății de taximetrie numită mai sus a vorbit despre majorarea prețurilor. Acesta nu crede că toți vor majora tariful, însă, dacă se va întâmpla, ulterior va face și el asta. ”Nu am încredere ca ceilalți vor ridica toți la 1,99. Dacă vor ridica toți la 1,99, da, am mai ridica și noi pe cel mai mare pe care îl avem, 1,99. L-am face pe cel de 1,69, 199 și cel de 1,99 l-am face puțin mai mare. Am văzut că majoritatea și-au făcut o divizie separată cu 1,99. Asta înseamnă că ei nu vor renunța la 1,69”, a spus directorul Titan Taxi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×