Prognoza meteo 14 august! Vremea va fi călduroasă!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
13/08/2018, 18:34
Prognoza meteo 14 august! Vremea va fi călduroasă!
Prognoza meteo 14 august

Meteorologii au emis prognoza meteo 14 august. Vremea călduroasă va persista. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza în zona de munte, iar noaptea în regiunile nord-vestice, unde izolat se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 28 grade in estul Transilvaniei si in sudul litoralului si 35 de grade in Campia de Vest, iar cele minime se vor situa între 13 și 22 de grade, mai scăzute în depresiuni, spre 7…8 grade. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități al disconfortului termic, local în regiunile vestice și sud-vestice și izolat în cele estice și sud-estice.

În București vor fi 34 de grade Celsius

În București, prognoza meteo 14 august auce vești bune! Vremea va fi frumoasă, dar și călduroasă în orele amiezii. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și va putea depăși ușor pragul critic de 80 de unități al disconfortului termic.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×