Copilul de 3 ani din Dolj, sugrumat de mamă, condus la groapă cu excavatorul

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
25/07/2018, 15:20
Copilul de 3 ani din Dolj, sugrumat de mamă, condus la groapă cu excavatorul GALERIE FOTO

Copilul de numai 3 ani care a fost sugrumat de propria mamă a fost condus la groapă cu excavatorul. Este halucinant motivul pentru care oamenii au recurs la o astfel de metodă. Între timp, mama lui Pavel este internată la Psihiatrie.

Oamenii au ales această metodă, pentru că în comună nu există servicii funerare. Tatăl copilului este distrus de durere. Bărbatul mai are încă doi copii. Cel mare nici măcar acum nu a aflat ce s-a întâmplat cu fratele lui, pentru a fi ferit de un astfel de șoc.

Copilul de 3 ani din Dolj, sugrumat de mamă, condus la groapă cu excavatorul

Copilu de 3 ani ucis de mamă a fost dus la groapă cu excavatorul. Femeia și-a ucis băiatul în timp ce acesta dormea, crezând că este Diavolul.  Familia se afla în casa bunicilor, din județul Dolj, iar după comiterea faptei, femeia a mers în camera unde dormea soțul ei și i-a povestit ce a făcut. “Dumnezeu l-a luat pe Pavel pentru că era plin de viaţă”, le-a spus femeiea anchetatorilor.

Suspecta  lucrează ca asistent social la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Ea a fost reţinută pentru 24 de ore, pentru omor.  Tribunalul Dolj a decis, marți, arestarea preventivă a femeii pentru 30 de zile.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×