Un candidat la Primăria Chicago împarte bani în biserică, după modelul lui Gigi Becali

Raluca Ogaru    Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
24/07/2018, 15:19
Un candidat la Primăria Chicago împarte bani în biserică, după modelul lui Gigi Becali GALERIE FOTO

Un candidat la Primăria Chicago împarte bani în biserică, după modelul lui Gigi Becali. Willie Wilson a făcut spectacol la ultima sa apariție! Omul de afaceri milionar, care candidează la funcţia de primar al oraşului Chicago, a împărţit 300.000 de dolari la aproximativ 2.000 de persoane, într-o biserică.

Evenimentul a fost organizat de fundația politicianul, Dr. Willie Wilson Foundation la New Covenant Missionary Baptist Church. O parte din bani – 100.000 de dolari – au fost donaţi de Bruce Rauner, guvernatorul republican al statului Illinois, potrivit Mediafax.ro.

Bruce Rauner, cunoscut pentru acţiunile lui filantropice, nu s-a aşteptat ca banii să le fie daţi oamenilor în mână, sub formă de numerar, potrivit FOX News. Un purtător de cuvânt al guvernatorului a transmis că respectă gestul lui Wilson, dar că distribuirea de bani în acest mod nu este demnă de un candidat la o funcţie publică.

Şeful de campanie al lui Wilson, F. Scott Winslow, a declarat că donaţiile au fost legale şi că evenimentul respectiv nu a fost unul electoral. Potrivit autorităţilor, nu a fost depusă nicio plângere împotriva candidatului la primărie, iar dacă banii aparţin fundaţiei, Wilson nu a făcut nimic ilegal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×