Adelina Pestriţu s-a rotunjit de la sarcină! Cum arată bruneta gravidă în 6 luni!

în Femei frumoase
24/04/2018, 15:43
Adelina Pestriţu s-a rotunjit de la sarcină! Cum arată bruneta gravidă în 6 luni! GALERIE FOTO
Adelina Pestriţu a pus câteva kilograme în cele şase luni de sarcină, dar continuă să arate fabulos!

Frumoasa vedetă nu mai apare la TV şi a avut parte o transformare vizibilă. Adelina Pestriţu s-a rotunjit de la sarcină. Cum arată bruneta gravidă în 6 luni!

Adelina trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei, dacă ne luăm după declaraţiile ei. Ea este însărcinată şi încearcă, pe cât posibil, să petreacă alături de iubitul ei Virgil cât mai mult timp.

Adelina Pestriţu s-a rotunjit de la sarcină! Pleacă în croazieră

Aşa cum era normal, trupul brunetei a suferit anumite transformări. Deşi a mers la sală şi a încercat să mănânce cumpătat, Adelina a pus câteva kilograme pe ea. Gravidă în 6 luni, ea nu renunţă însă la plăcerile vieţii. În perioada următoare va pleca într-o vacanţă de vis alături de bărbatul pe care îl iubeşte:

O să plec la începutul lui mai, alături de logodnicul meu, într-o scurtă vacanță, pe un vas de croazieră, mai ales că mie îmi place să călătoresc. Nu am renunțat la plăcerea mea nici în această perioadă și deabia aștept. Deplasarea va fi și cu avion și cu vapor și pe jos și cu mașina. Vom ajunge cu avionul la Veneția, unde va fi îmbarcarea. A doua zi vom fi în Croația, urmează Slovenia în a treia zi și apoi ne întoarcem la Veneția„, a povestit Adelina pentru Libertatea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×