Momente dramatice pentru soția lui Nelu Ploieșteanu! A trecut prin clipe grele cu Mihăiță

în Stiri de ultima ora
22/04/2018, 10:16
Momente dramatice pentru soția lui Nelu Ploieșteanu! A trecut prin clipe grele cu Mihăiță
Soția lui Nelu Ploieșteanu a stat zi și noapte cu fiul lor

Soția lui Nelu Ploieșteanu s-a chinuit ani grei cu Mihăiță, băiatul ei cu artistul, pentru că acesta era imobilizat la pat și ea stătea zi și noapte cu el. Femeia a povestit, în urmă cu câțiva ani, cumpenele prin care a trecut.

„Mă dor şi mâinile şi mijlocul. Nu mă plâng. Nu m-am plâns niciodată. Nu vreau să-mi plângă nimeni de milă. Acest copil luptă de ani de zile şi eu să renunţ? Pe mine nu mă dezlipeşte nimic de Mihăiţă, doar moartea. La o lună şi jumătate medicii i-au făcut un vaccin şi la două săptămâni nu a mai mişcat nici mânuţe, nici picioruşe. În momentul în care i-a făcut vaccinul s-a înnegrit tot. Probabil atunci nu i s-a oxigenat bine creierul. După câţiva ani am mers să caut fişa, dar nu am mai găsit-o”, a declarat Elena Ploieşteanu la o emisiune TV, în urmă cu patru ani.

Fiul lui Nelu Ploieșteanu a mai fost la un pas de moarte, acum câțiva ani

Mihăiţă Ploieşteanu a mai fost în stare gravă, în urmă cu 4 ani, după ce a răcit foarte rău la plămâni.

„Mihăiţă a fost în stare foarte gravă. Am mers să mă rog la Sfântul Nectarie.L-am uns cu mir din cap până în picioare şi Mihăiţă s-a trezit. Atunci când mă aşteptam să-l intubeze, medicii au ieşit şi mi-au spus că s-a trezit. Sfântul Nectarie şi Sfânta Treime au făcut minuni cu copilul meu”, a declarat Elena Ploieşteanu la aceeași emisiune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×