Caz şocant la o grădiniţă din Gorj! Un copil a fost scris cu pixul pe faţă de educatoare! Motivul este halucinant

Raluca Ogaru   
în Reality show
16/04/2018, 20:18
Caz şocant la o grădiniţă din Gorj! Un copil a fost scris cu pixul pe faţă de educatoare! Motivul este halucinant GALERIE FOTO

Totul s-a petrecut la Grădiniţa Valea Pojarului, din cadrul Liceului Tehnologic Bustuchin, judeţul Gorj. Educatoarea s-a înfuriat şi a decis să îl pedepsească pe băieţel, după ce acesta nu a îndeplinit toate sarcinile de la grupă. 

„O educatoare de la o structura a Liceului din Bustuchin, cand un prescolar a fost neascultator, neastamparat, a ales sa-l pedepseasca, scriindu-l pe frunte, cu pixul, la gradinita. Incidentul este regretabil, este o manifestare total nepotrivita si cel putin o mustrare in fata colegilor va primi doamna educatoare, activitatea ii va fi monitorizata. Nu mai exista incidente similare in activitatea pe care a desfasurat-o. Este din toamna la Liceul din Bustuchin”, a declarat, luni, Georgeta Popescu, purtatorul de cuvant al ISJ Gorj.
 
Tatăl băieţelului a trimis pozele cu cel mic scris pe faţă către directorul instituţiei de învăţământ.  Educatoarea în vârstă de 30 de ani a spus însă că i-a făcut doar un semn mic pe faţă.
„Copilasul are patru ani. Am discutat cu tatal. Eu am aflat luni, dar in niciun caz nu anticipam pozele pe care le-am vazut. Mi s-a spus ca i s-a facut un semn aidoma unui abtibild pentru ca nu si-a rezolvat o parte din sarcinile de lucru. Am vorbit si cu doamna educatoare. Daca doamna educatoare a gresit, personal cred ca a gresit, o comisie va lua niste masuri care vor merge, in functie de gravitate, pana la o sanctiune disciplinara care sa-i arate dumneaei ca asa ceva nu se poate pune in practica in sistemul educational. Cadrele didactice nu trebuie sa fie pedepsitorul scolii. Nu stiam ca are astfel de porniri. Doamna nu o recunoastea asa cum am vazut eu in poze. Spune ca i-a facut un mic semn”, a spus, la rândul său, Vasile Spiridon, directorul Liceului Tehnologic Bustuchin.
 
”Doamna educatoare de la Valea Pojarului a terminat creta de scris pe tabla , cred k a spart şi tabla nu mai are pe c scrie , a ajuns sa scrie pe fruntea nepotului meu , ruşine Doamna Educatoare aşa educaţii copiii !!!!”, a scris o rudă a băieţelului pe o reţea de socializare.
 
Acum, cu toţii aşteaptă rezultatele comisiei de disciplină care analizează în amănunt cazul.
 
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×