Fotografia zilei, în România! De ce nu îl ajută nimeni pe acest bătrân

Raluca Ogaru   
în Reality show
24/03/2018, 08:31
Fotografia zilei, în România! De ce nu îl ajută nimeni pe acest bătrân GALERIE FOTO

Într-adevăr, omul nu a stat prea mult pe gânduri şi când a văzut că ninsoarea se mai domoleşte, a ieşit să îşi cureţe trotuarul din faţa domiciliului său, aşa cum cere primăria. Asta, în timp ce miile de asistaţi  sociali se vaită că au ”frezoane” şi că li se face rău dacă muncesc, aşa cum am putut vedea acum ceva timp într-un reportaj pe această temă.

Fotografia a fost făcută de un tânăr pasionat din Buzău, care, evident că a fost luat la rost de internauţi de ce nu l-a ajutat pe bietul om, în loc să îl pozeze. Nu peste mult timp a venit şi răspunsul mult dorit, care i-a lămurit pe cârcotaşi: ”Este vărul meu şi refuză să fie ajutat! Este un om activ, dornic de mişcare, aşa că orice mesaj la adresa celui care a făcut poza nu-şi are rostul!”, a scis cineva, care pare să fie rudă cu bărbatul în scaun cu rotile.

În România, datele ne arată că sate întregi de oameni nu muncesc şi primesc bani de la stat. Asta în timp ce bolnavii, care au nevoie de ajutorul cuiva pentru că nu se pot descurca singuri din cauza afecţiunilor de care suferă, sunt nevoiţi să bată zeci de drumuri la instituţiile statului pentru a primi acest sprijin.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×