Avocatul Daniel Ionaşcu, implicat într-un grav accident de circulaţie! Medicii se luptă pentru a-i salva viaţa

Raluca Ogaru   
în Reality show
20/03/2018, 13:05
Avocatul Daniel Ionaşcu, implicat într-un grav accident de circulaţie! Medicii se luptă pentru a-i salva viaţa GALERIE FOTO

În urma accidentului, avocatul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală, acolo unde medicii se luptă din răsputeri pentru a-l stabiliza. Potrivit sursei citate, Daniel Ionaşcu a suferit mai multe leziuni în zona capului, dar şi o ruptură de antebraţ.

Accidentul a avut loc pe Autostrata A1, la km 32. Din primele informaţii, se pare că autoturismul a fost distrus în totalitate. Se pare că accidentul a avut loc din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, însă ancheta la faţa locului urmează să spună exact cauza.

Daniel Ionaşcu este un celebru avocat care este cunoscut pentru apariţiile frecvente în cadrul unor emisiuni tv. Daniel Ionaşcu a fost avocatul lui Cristian Pomohaci şi a dezbătut şi subiectul divorţului dintre Maria Constantin şi Marcel Toader. Daniel Ionaşcu este absolvent de Drept şi Teologie. Daniel Ionaşcu a fost mâna dreaptă a regretatei avocate Paula Iacob, l-a reprezentat şi pe Gigi Becali şi a susţinut un doctorat în teologie cu ÎPS Laurenţiu.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×