O fetiţă de 1 an şi 8 luni a murit, după ce a ieşit cu bona în parc. Ce s-a întâmplat

Raluca Ogaru   
în Reality show
14/03/2018, 18:58
O fetiţă de 1 an şi 8 luni a murit, după ce a ieşit cu bona în parc. Ce s-a întâmplat GALERIE FOTO
O simplă plimbare în parc cu bona s-a transformat într-o tragedie la Cluj-Napoca! Este vorba despre o fetiţă de doar un an şi opt luni şi-a pierdut viaţa marţi, după ce a fost lovită mortal de o maşină în municipiul Cluj-Napoca. Însă cum s-a întâmplat totul te va lăsa fără cuvinte!
 
Se pare că fetiţa mergea în parc împreună cu bona şi fratele ei. Ea se afla pe o tricicletă şi, la un moment dat, a căzut pe carosabil. Destinul crunt a făcut ca exact în acel moment să treacă un autoturism prin acel loc! Şoferul maşinii care trecea în acel moment pe drum nu a reuşit să o ocoloească, iar impactul s-a dovedit a fi extrem de dur pentru trupul firav al fetiţei!
 
”Un conducător auto, în vârstă de 49 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Eugen Ionesco, din Cluj-Napoca, a surprins pe carosabil o fetiţă de un an şi opt luni pe care a accidentat-o grav. În urma accidentului, fetiţa a decedat“, precizează cei de la IPJ cluj, potrivit Adevărul.
 
Poliţiştii au deschis un dosar pentru stabili împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul şi pentru a lua măsurile legale ce se impun. Părinţii copilei sunt distruşi acum de durere şi nu pot să înţeleagă cum s-a putut întâmpla o asemenea tragedie.  Familia indurerată se pregăteşte acum să îngroape trupul neinsufletit al copilei de nici doi ani!
 
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×