Gafă vestimentară sau strategie de marketing! Celebra cântăreaţă a comis-o la ultima petrecere la care a participat!

Andrei Trifan   
în Femei frumoase
30/01/2018, 15:32
Gafă vestimentară sau strategie de marketing! Celebra cântăreaţă a comis-o la ultima petrecere la care a participat! GALERIE FOTO

Apariţie dubioasă pe covorul roşu, la petrecerea de după Gala Premiilor Grammy! Frumoasa Dua Lipa a purtat o rochie care arăta cam ca un capot. Spre norocul nostru, frumoasa cântăreaţă a avut o crăpătură foarte generoasă, prin care se puteau vedea formele ei sexy!

Dua Lipa este o cântăreaţă britanică de 23 de ani. Albumul său omonim de debut a fost lansat pe data de 2 iunie 2017. Lipa s-a născut în Londra, la data de 22 august 1995, cu părinţii de etnie albaneză din Kosovo care au părăsit Priştina în anii 1990. S-a mutat în Kosovo în anul 2008. A revenit la Londra când avea 15 ani pentru a se face cântăreaţă. La scurt timp după aceea, a început să lucreze ca model.

Dua Lipa a venit la premiile Grammy în capot! Tot sexy a fost

Dua Lipa a crescut ascultându-l pe tatăl ei, rockerul albanez Dukagjin Lipa, iar la vârsta de 14 ani a început să posteze cântecele ei preferate de la artiştii precum Christina Aguilera şi Nelly Furtado pe contul său de YouTube.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×