Atac armat într-o şcoală din California! Patru persoane au decedat

George Heisu   
în Stiri de ultima ora
15/11/2017, 09:00
Atac armat într-o şcoală din California! Patru persoane au decedat
Patru persoane şi-au pierdut viaţa, iar mai multe au fost rănite, după ce un individ a deschis focul într-o şcoală din California. Oficialii nu au dat un număr exact al victimelor, susţinând doar că „un număr” de elevi au primit îngrijiri medicale, în urma evacuării şcolii.
 
De asemenea, oficialii susţin că au decoperit mai multe arme, despre care bănuiesc că i-ar fi servit atacatorului. Atacatorul a fost împuşcat mortal de către forţele de ordine. Numele lui nu a fost dat publicităţii.
 
Atac armat catalogat drept „violenţă domestică”
 
Oficialii au declarat că au de-a face cu cinci locuri diferite unde s-ar fi petrecut incidentul. Pe baza acestor considerente, anchetatorii speră să afle numărul exact al victimelor. Autorităţile au descris incidentul ca fiind un „incident de violenţă domestică”…
 
Cauza ar putea fi faptul că atacatorul a avut o divergenţă cu colegul său de cameră. Referitor la atacul asupra şcolii, autorităţile au refuzat să furnizeze alte detalii. Aceştia susţin că individul ar fi tras aleatoriu în oamenii pe care i-a întâlnit în calea sa, precizează Los Angeles Times.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×