GALERIE FOTO. Traficul aerian din Europa, în pericol! Un vulcan din Islanda este pe cale să erupă!

Filon Stan   
în Galerie foto
04/11/2017, 00:01
GALERIE FOTO. Traficul aerian din Europa, în pericol! Un vulcan din Islanda este pe cale să erupă! GALERIE FOTO

Traficul aerian din Europa ar putea fi puternic perturbat de o eventuală erupere a unui vulcan din islanda, care dă semne de activitate instensă. Vulcanul Bardarbunga din Islanda care este pe punctul de a erupe poate cauza haos în traficul avioanelor de pe întregul continent Europa, informează presa internaţională. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Planurile turiştilor ce zboară din Birmingham şi aeroportul Midlands de Est ar putea fi anulate sau întârziate. Cutremurele extinse din Islanda au crescut presupunerile că vulcanul Bardarbunga, cu o altitudine de 2009 metri, ar putea arunca în aer bucăţi de cenuşă ce ne-ar putea abate călătoriile. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Traficul aerian, în pericol. Situaţia din 2010 s-ar putea repeta

Companiile de turism şi directorii aeroporturilor se tem că situaţia erupţiei din 2010 a vulcanului Eyjafjallajokull s-ar putea repeta, când sute de zboruri au fost anulate sau redirecţionate.

Eruptia vulcanului islandez Eyjafjallajokull în luna aprilie 2010, care a impus închiderea în totalitate sau în mare parte a spaţiului aerian european timp de o lună, a provocat economiei mondiale pagube de aproximativ cinci miliarde de dolari, dintre care 2,2 miliarde numai sectorului aerian, potrivit estimărilor firmei de consultanţă Oxford economics.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×