Un nou atac armat în SUA. Trei oameni împuşcaţi mortal într-un centru comercial

Filon Stan   
în Hotnews
03/11/2017, 00:05
Un nou atac armat în SUA. Trei oameni împuşcaţi mortal într-un centru comercial

Încă un atac armat soldat cu victime în Statele Unite ale Americii! Cel puţin trei persoane au murit joi în urma unui incident armat care a avut loc în incinta unui centru comercial din oraşul american Thornton, statul Colorado, potrivit poliţiei locale, relatează site-ul televiziunii CNBC.

Pe contul de Twitter, poliţia din Thornton a „confirmat” decesul a doi „adulţi de sex masculin”, precum şi spitalizarea unei femei, fără alte precizări. „Numeroase persoane au fost afectate. Staţi departe de această zonă”, indicase cu două ore mai târziu poliţia din Thornton, regiunea Denver, fără a indica dacă schimbul de focuri s-a încheiat. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Atac armat în SUA! Peste 33 de mii de oameni mor împuşcaţi în fiecare an în America

Mai mult de 33.000 de decese legate de arme sunt raportate în fiecare an în Statele Unite, potrivit unui studiu publicat luna aceasta.

Luna trecută, un trăgător a ucis 58 de persoane la Las Vegas în cel mai grav incident armat din istoria modernă a SUA. Stephen Paddock, în vârstă de 64 de ani, a rănit de asemenea alte aproape 500 de spectatori la un concert de muzică country, înainte de a se sinucide.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×