Noul Ford EcoSport mizează pe tehnologii sofisticate GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
16/10/2017, 21:52
Noul Ford EcoSport mizează pe tehnologii sofisticate GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Noul Ford EcoSport oferă un nivel de versatilitate înalt şi capabilităţi îmbunătăţite, un design mai rafinat la interior şi exterior şi tehnologii sofisticate dedicate clienţilor săi. Una dintre aceste tehnologii este sistemul de tracţiune integrală Intelligent All Wheel Drive, care îmbunătăţeşte tracţiunea şi aderenţa pe şosea şi în afara acesteia. Avansatul motor diesel EcoBlue de 1,5 litri dezvoltă până la 125 CP şi oferă un nivel optimizat al emisiilor.  Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Habitaclul redesenat oferă comenzi mai uşor de utilizat şi materiale moi la atingere, o consolă centrală nouă şi scaune mai confortabile. EcoSport este disponibil în premieră, de asemenea, într-o versiune sportivă ST-Line, aceasta fiind inspirată din gama Ford Performance. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ford EcoSport, cu investiţii de 200 de milioane de euro

Fabrica Ford din Craiova a lansat producţia noului SUV EcoSport pentru piaţa din Europa pentru a acoperi cererea în creştere a clienţilor acestui segment. Reprezentanţii Ford Europa spun că pentru producţia noului model compania a investit la Craiova circa 200 de milioane de euro şi urmează să angajeze încă 1.700 persoane, astfel că la finalul anului fabrica din judeţul Dolj va avea 3.900 de salariaţi.

Preşedintele Ford România, John Oldham, a afirmat joi, cu prilejul lansării producţiei noului EcoSport la fabrica din Craiova, că 25-30% dintre componentele modelului vor fi produse în România.
„25-30% din componentele EcoSport sunt produse în România. Avem pe platforma noastră din Craiova 10 furnizori şi este un lucru foarte important pentru noi şi evident că ne dorim să aducem în Craiova şi în România şi alţi furnizori. Dar ne uităm şi la alte oportunităţi de a aduce şi alte produse”, a spus preşedintele Ford România.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×