Melania Trump, cu sânii la vedere, la o întâlnire oficială! GALERIE FOTO incendiară!

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Galerie foto
11/10/2017, 00:00
Melania Trump, cu sânii la vedere, la o întâlnire oficială! GALERIE FOTO incendiară! GALERIE FOTO

Melania Trump şochează din nou cu o ţinută provocatoare! Prezentă la o recepţie ţinută la Casa Albă, Melania Trump a şocat audienţa purtând o bluză foarte mulată, astfel că bustul generos al primei doamne americane a constituit subiectul discuţiilor şi bârfelor. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Melania Trump nu s-a arătat deloc jenată de ţinuta provocatoare, ci s-a simţit în largul ei, zâmbind degajată tuturor şi purtându-se natural, potrivit 20min.ch. Este binecunoscut faptul că soţia lui Donald Trump nu are nicio problemă cu ţinutele sumare sau provocatoare, ea mai şocând presa şi în trecut cu vestimentaţia sa extravagantă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 1 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Melania Trump, nouă operaţii estetice

De multă vreme, specialiştii se întâlnesc în emisiuni Tv pentru a discuta despre operaţiile estetice suportate de Prima Doamnă a Americii. Aceştia au ajuns la concluzia că Melania Trump ar fi suferit nu mai puţin de nouă operaţii estetice. Una dintre ele ar fi avut loc pentru mărirea bustului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×