Accident devastator între un tren şi un autobuz plin cu oameni! 19 oameni au murit! GALERIE FOTO

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Galerie foto
07/10/2017, 00:02
Accident devastator între un tren şi un autobuz plin cu oameni! 19 oameni au murit! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Tragedie în Rusia! Cel puţin 19 oameni şi-au pierdut viaţa vineri dimineaţa în urma coliziunii dintre un tren şi un autobuz, în centrul Rusiei, au anunţat autorităţile regionale citate de dpa. Printre cei morţi în accident se numără şi un copil.

Cel puţin cinci răniţi au fost transportaţi la spital în urma ciocnirii care a avut loc în apropiere de oraşul Vladimir, la circa 190 km est de Moscova. Planul roşu de intervenţie a fost activat. Mai multe ambulanţe au sosit la faţa locului pentru a acorda ajutor celor răniţi. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Accidentul devastator din Rusia, după oprirea autobuzului pe trecerea de cale ferată

O sursă din cadrul poliţiei a declarat pentru agenţia TASS că este posibil ca autobuzul să fi fost oprit la o trecere la nivel cu calea ferată în momentul în care a fost lovit de tren. Trenul implicat în accident se deplasa din Sankt Petersburg către Nijni Novgorod (vest), al cincilea cel mai mare oraş din Rusia.

Circulaţia feroviară a fost oprită câteva ore, după accidentul dintre tren şi autobuzul plin cu oameni. Poliţia a deschis o anchetă pentru aflarea condiţiilor care s-a produs teribilul accident.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×