GALERIE FOTO | Pe el îl ştie toată lumea, dar să vezi cum arată NEVASTA lui BĂNEL NICOLIŢĂ! Cristina ar putea câştiga oricând un titlu de MISS

Ionuţ Cataramă   
în Galerie foto
10/01/2017, 14:41
GALERIE FOTO | Pe el îl ştie toată lumea, dar să vezi cum arată NEVASTA lui BĂNEL NICOLIŢĂ! Cristina ar putea câştiga oricând un titlu de MISS GALERIE FOTO

Bănel Nicoliţă nu este tocmai cel mai chipeş bărbat de pe faţa pământului, însă are o nevasta care oricând ar putea participa – şi poate chiar câştiga – un concurs de frumuseţe.

De jumătate de deceniu, fost fotbalist al Stelei trăieşte o minunată poveste de dragoste cu o brunet focoasă pe nume Cristina. Iar în iulie 2013, cei doi aveau să devine pentru prima oară părinţi, odată cu venirea pe lume a micuţei Amalia Ioana.

În vara lui 2014, Bănel a dorit să fie căsătorit şi în faţa lui Dumnezeu, aşa că s-a cununat şi religios – după ce, în prealabil, o făcuse doar civil – iar mai apoi a făcut o petrecere de pomină. Iar anul imediat următor avea ă aducă un nou motiv de bucurie în familia Nicoliţă, după ce Cristina a adus-o pe lume pe micuţa Natalia. Şi rămâne de văzut dacă fostul „vitezist” al Stelei se va opri aici.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×