În 2007, prezenta „Test de Fidelitate” şi era unul dintre cei mai cunoscuţi bărbaţi din România! E INCREDIBIL ce s-a ales de Ionut Adăscăliţei. Cum arată şi ce DRAMĂ trăieşte

Ionuţ Cataramă   
în Monden
05/12/2016, 09:02
În 2007, prezenta „Test de Fidelitate” şi era unul dintre cei mai cunoscuţi bărbaţi din România! E INCREDIBIL ce s-a ales de Ionut Adăscăliţei. Cum arată şi ce DRAMĂ trăieşte GALERIE FOTO

Ionuţ Adăscăliţei prezenta în 2007 emisiunea „Test de fidelitate”. În acea perioadă, acesta era cunoscut graţie rolului pe care îl interpreta în „Vocea inimii”. Timpul a trecut, show-ul său de televiziune nu a mai rezistat prea mult pe piaţă, iar nimeni nu mai ştie mare lucru despre Ionuţ.

După ce „Test de fidelitate” n-a mai fost difuzat, Adăscăliţei a rupt legăturile cu Antena 1. Acesta a intrat într-un con de umbră şi trăieşte eterna dramă a actorului român.

Acesta se împarte acum între drumurile la teatru şi cursurile de actorie pe care le ia la Iaşi. Nici situaţia sa materială nu este una prea bună acum, mai ales că din teatru nu se cîştigă prea bine şi nici emisiunile TV nu mai intră în atribuţiile sale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×