Andreea Marin, cu lacrimi în ochi la TV: „Am înţeles că trebuie să fac o schimbare radicală”

Silvia Fechete   
în Reality show
18/09/2013, 09:33
Andreea Marin, cu lacrimi în ochi la TV: „Am înţeles că trebuie să fac o schimbare radicală”
Andreea Marin

Andreea Marin a fost prezenta in emisiunea prezentata de Teo Trandafir, unde a vorbit despre perioada de dupa divortul de Banica Jr.

Teo si-a amintit despre perioada in care a divortat de Iosef, moment in care fosta „Zana” a fost alaturi de ea. „Am trecut printr-un divort, nu de multa vreme, si m-a sunat Andreea Marin. M-a dat cu capul de pereti si mi-a spus sa ma trezesc. S-a intamplat la inceputul acestui an”, si-a amintit Teo Trandafir. „Eu ma antrenam. Imi faceam incalzirea pe tine”, a glumit Andreea Marin.

Mai mult, Andreea Marin spune ca a trecut cu greu peste perioada divortului, dar a marturisit ca intr-o zi totul s-a schimbat. „Intr-o dimineata, m-am trezit privind spre soarele care imi inundase camera si am acceptat o noua ideea. Am inteles ca trebuie sa fac o schimbare radicala, pentru ca merit mai mult. Am ales pentru mine si pentru omuletul drag mie o varianta mai buna. Nu e usor sa faci un asemena pas, mai ales atunci cand nu esti dependenta financiar ca femeie. Nu e usor atunci cand nu ai unde sa pleci cu copilul tau. Femeilor le e teama sa plece spre un nou drum, pentru ca se gandesc ca trebuie sa se intoarca iarasi acasa”, a marturisit Andreea Marin.

SURSA: Cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×