8 români răniţi într-un accident rutier pe Aeroportul din Budapesta!

Filon Stan   
in Stiri de ultima ora
01/04/2018, 18:57
8 români răniţi într-un accident rutier pe Aeroportul din Budapesta!

Mai mulţi cetăţeni români au fost implicaţi într-un accident rutier produs pe Aeroportul din Budapesta, după ce două autobuze care transportau pasagerii dintr-un avion spre terminal s-au ciocnit pe pistă, scrie Hirado.hu.

Nouă persoane au fost duse la spital suferind mai multe fracturi, dintre aceştia opt erau români. Aceştia tocmai aterizaseră pe Aeroportul Liszt Ferenc cu un avion de la Bucureşti.

Avionul decolase de la Bucureşti

Un reprezentant al Ambulanţei a declarat pentru MTI că toţi cei nouă pasageri răniţi sunt bărbaţi, adulţi, de diferite naţionalităţi. Dintre victime, două au fost rănite grav, unul dintre ei suferind leziuni cervicale sau spinale.

 

Ştirea MOMENTULUI

Zilele Bucureștiului 2018! În Piața Constituției îi veți găsi pe Rod Stewart și Gheorghe Zamfir

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.